Gå til indhold
MG Marvel R Electric er MGs nye flagskib i C-SUV-segmentet - den største og mest luksuriøse MG til dato
MG Marvel R Electric er MGs nye flagskib i C-SUV-segmentet - den største og mest luksuriøse MG til dato

Pressemeddelelse -

Salget af den nye MG Marvel R Electric starter i dag

Fredericia, den 7. oktober 2021 – MG er stolte af at præsentere den helt nye MG Marvel R Electric. Bilen er mærkets nye flagskib, og den vil skabe røre i elbilsegmentet. Ikke kun på grund af det imponerende design og den store fokus på kvalitet og raffinement. Men også på grund af det omfattende standardudstyr og den lange række af avancerede teknologier samt en særdeles konkurrencedygtig pris. MG Marvel R Electric vil kunne ses hos de danske MG Brand Stores fra oktober, og kunderne kan vælge mellem to udstyrsvarianter (Luxury og Performance) og to drivlinjevarianter (baghjulstræk og firehjulstræk). Priserne i Danmark starter fra kr. 349.999,- for Luxury-versionen. Den mest veludstyrede og kraftfulde version Performance starter fra kr. 379.999,-.

Lanceringen af den nye MG Marvel R Electric styrker koncernens mission om at gøre elektrisk mobilitet tilgængelig for bilister, som er ungdommelige og klar til en ny elektrisk livsstil. Det skal ske ved at tilbyde smarte, praktiske, sikre og teknologisk avancerede biler i forskellige segmenter til forskellige behov.

Marvel R Electric er en ny generation af hightech eldrevet SUV. Det er den anden MG-model i C-SUV-segmentet foruden MG EHS Plug-in Hybrid, og den har endnu mere fokus på design, raffinement, kvalitet, opmærksomhed på detaljen og topmoderne teknologi. Det fremgår især tydeligt i den førsteklasses kabine med MG iSMART-opkoblingssystem og 14” touchscreen som standardudstyr.

Den rummelige SUV byder på stor effektivitet, attraktive præstationer og en engagerende køreoplevelse. Takket være den ideelle vægtfordeling, dele, som normalt kun findes i sportsvogne, og den relativt lave vægt byder SUV’en på fremragende køreegenskaber.

Attraktive præstationer med en rækkevidde på op til 402 km

MG Marvel R Electric udstråler ikke bare kraft, den lever også op til det med sine præstationer. SUV’en tilbydes i to udstyrsvarianter og med to forskellige drivlinjer. Luxury-versionen har baghjulstræk, to elmotorer, en systemydelse på 180 hk (132 kW), et drejningsmoment på 410 Nm og en rækkevidde på 402 km i henhold til WLTP. Performance-versionen firehjulstræk ved hjælp af en ekstra elmotor på forakslen. Systemydelsen og det maksimale drejningsmoment er hhv. 288 hk (212 kW) og 665 Nm, og rækkevidden udgør 370 km (WLTP).

Alle versioner af MG Marvel R Electric har et 69,9 kWh-batteri. Kunderne kan nyde godt af muligheden for hutigopladning ved offentlige ladestationer (AC) takket være den 3-fasede 11 kW-lader i bilen som er standardudstyr. Varmepumpen (ligeledes standardudstyr) kan opvarme eller afkøle batteriet (og kabinen) og sikrer maksimal ladeeffekt under alle forhold. Desuden kan batteriet oplades ved ladestationer med lynopladning (DC) med en kapacitet på op til 92 kW. Så tager det kun 30 min. at oplade batteriet fra 30-80 % og 43 min. fra 5-80 %.

MG iSMART-opkoblingssystem

MG’s flagskib karakteriseres som en attraktiv livsstils-SUV, som appellerer til bilister, der stiller høje krav til design, luksus og teknologi. Ud over det markante og progressive udvendige design byder MG Marvel R Electric også på et 12,3” digitalt cockpit og en imponerende 14” touchscreen til betjening af det nye MG iSMART-opkoblingssystem.

Afhængigt af udstyrsversion tilbyder MG iSMART-systemet en lang række (online-) funktioner. Det gælder fx DAB+, Bluetooth, Wi-Fi-hotspot, nem smartphoneopkobling med Apple CarPlay eller Android AutoTM, trådløs smartphoneopladning, navigation med trafikinformationer i realtid, vejrudsigter og audiostreaming med Amazon Music. Samtidig er opkoblingssystemet altid opdateret takket være Amazon Web Services (AWS) og over-the-air-opdateringer.

MG iSMART-system, som er standardudstyr, er også forbundet med en smartphoneapp, der kan bruges til at fjernbetjene en række forskellige funktioner. Via appen har brugerne adgang til en række nyttige features som fx Find My Vehicle, Status Checking, Vehicle Statistics og Health Scan, Route Planning, Calendar Synchronizing og Charging Management. Og takket være den integrerede varmepumpe kan kabinen afkøles eller opvarmes før afgang ved hjælp af appen.

MG Pilot

MG lever op til sit løfte om at gøre elektrisk kørsel tilgængelig og så sikker som mulig for de europæiske bilister. I den forbindelse tager MG Marvel R Electric et skridt fremad med en lang række avancerede førerassistentsystemer (ADAS), der er samlet under betegnelsen MG Pilot. Fra Luxury-versionen er MG Marvel R Electric udstyret med 14 ADAS-systemer, der advarer føreren om potentielt farlige situationer på vejen og griber ind, hvis det er nødvendigt. Det gælder fx adaptiv fartpilot, køassistent, vognbaneassistent, Rear Traffic Alert, advarsel om biler i den blinde vinkel, intelligent fjernlysregulering og træthedsregistrering.

Anvendelighed

Den største MG i modelprogrammet er med en længde på 4.674 mm og en akselafstand på 2.804 mm perfekt, hvis man sætter pris på en rummelig kabine med god siddeplads og praktiske egenskaber. Marvel R Electric har en bagagerumsvolumen på 357 l. Når bagsæderne klappes frem, kan bagagerumskapaciteten øges til 1.396 l. Den baghjulstrukne version af Marvel R Electric har også 150 l ekstra bagageplads under frontklappen. Desuden har SUV’en en maksimal anhængervægt på 750 kg, og den er derfor velegnet til at køre med en (lille) anhænger.

Imponerende liste med standardudstyr

Et af de vigtigste salgsargumenter for MG Marvel R Electrics er det generøse standardudstyr. Foruden det digitale cockpit med MG iSMART-opkoblingssystemet, varmepumpen og det omfattende udvalg af MG Pilot-teknologier er SUV'en som standard også udstyret med LED-forlygter og LED-baglygter, 2-zoners klimaanlæg, 19” aluminiumsfælge, parkeringshjælp for og bag samt mørkt tonede ruder. Derudover har den elektrisk indstillelige og opvarmede sidespejle, panoramasoltag, fire USB-porte, nøglefri betjening, multifunktionslæderrat, indtræk i del-læder og 6-vejs elektrisk indstilleligt førersæde med memory-funktion.

Du får desuden features som 360°-kamera med chassisoverblik, virtuel pedal til bagklappen, ambientebelysning i kabinen, opvarmede forsæder. Vælger du Performance versionen får du også et Bose-audiosystem i premiumklassen.

V2L-system som standardudstyr

MG Marvel R Electric er også udstyret med et V2L-system (Vehicle-to-Load). Det er derfor muligt at bruge bilens batteri som strømforsyning til et eksternt elektrisk system. V2L-systemet omfatter et kabel, som i den ene ende har et Type 2-stik, som passer i bilens ladestikdåse, og i den anden ende har det en række med husholdningsstik (V2L kabel er et tilkøb). V2L-systemet har en maksimal kapacitet på op til 2.500 W, og det er især nyttigt på steder, hvor du ikke har adgang til strømforsyning fra en stikdåse.

Du kan bare tilslutte alle typer elektriske enheder, der så oplades af 69,9 kWh-batteriet i MG Marvel R Electric – det gælder fx en luftpumpe, en elkedel, et elløbehjul eller en bærbar computer. Og du behøver ikke at starte bilen for at bruge funktionen. Du kan endda oplade en anden elbil, hvis du fx vil hjælpe en elbilsfører, som risikerer at strande med et tomt batteri.

Specifikationer for MG Marvel R Electric

Luxury Performance

Maks. ydelse: 180 hk (132 kW) 288 hk (212 kW)

Maks. drejningsmoment: 410 Nm 665 Nm

Acceleration 0-100 km/h: 7,9 sek. 4,9 sek.

Tophastighed: 200 km/h 200 km/h

Batterikapacitet: 69,9 kWh 69,9 kWh

WLTP-rækkevidde: 402 km 370 km

Lader i bilen (AC): 11 kW 11 kW

DC-opladningsvarighed

30-80 %: 30 min. 30 min.

Egenvægt: 1.810 kg 1.920 kg

Anhængervægt

(uden bremser): 750 kg 750 kg

Emner

Kategorier


I 1924 fødtes et ikon på Morris Garages. Forud for sin tid og forud for konkurrencen ramte MG plet med en klassisk britisk sportsvogn, som fik hele verdens opmærksomhed. I 2019 blev MG genfødt til en ny æra – redesignet, elektrificeret og relanceret til fremtiden.

MG er ambitiøse omkring deres genfødsel i Europa, og det medfører at ny-bilintroduktionerne kommer som perler på en snor. Bilerne er designet til de europæiske bilkøbere, de er elektriske og så kan de leveres med det samme. MGs modelprogram er enkelt med kun et par varianter pr. model. I stedet for en lang liste af ekstraudstyr, er modellerne som standard veludstyret. Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og med prøvekørsel og udlevering fra 6 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby og København. Besøg MG online på www.mgmotors.dk

Kontakt

Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Direktør/CEO +45 3061 1161
Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR- & Event koordinator +45 3091 2544
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

MG Motor - Recharge yourself

MG har været forud for sin tid, lige siden bilproducenten begyndte i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation af kunder vælge en bil fra dette ikoniske mærke. Med et nyt design, elektriske drivlinjer og klar til fremtiden - MG gør elektrisk kørsel tilgængelig for alle.
Den eksisterende succes med den 100 % elektriske ZS EV samt EHS Plug-in Hybrid og annonceringen af flere bæredygtige bilmodeller hen over de næste par år viser med al tydelighed MG's helhjertede og dedikerede tilgang til elektrisk mobilitet. MG er designet med europæiske bilister for øje, og mærket tilbyder bæredygtige, smarte, funktionelle og attraktivt prissatte biler. MG udvikles i virksomhedens designafdelinger i Shanghai i samarbejde med vores avancerede designafdeling i London. MG produceres i Kina og fås allerede i en lang række europæiske lande
MGs modelprogram er enkelt med kun et par varianter pr. model. I stedet for en lang liste af ekstraudstyr, er modellerne som standard veludstyret. Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og med prøvekørsel og udlevering fra 6 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby og København. Besøg MG online på www.mgmotors.dk

MG Motor Danmark A/S
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark