Gå til indhold
MG udvider den succesrige MG4-serie med to nye modeller

Pressemeddelelse -

MG udvider den succesrige MG4-serie med to nye modeller

Fredericia, den 13. september 2023 - Efter introduktionen af MG4 Electric i slutningen af 2022 fik modellen en flyvende start. Med den fuldt elektriske hatchback kom MG ind i det vigtige C-segment, som det smarte valg for bilister, der er klar til at omfavne en elektrisk livsstil. For yderligere at opfylde de forskellige behov hos nutidens forbrugere, udvider mærket nu produktlinjen med MG4 XPOWER og MG4 Extended Range, hvilket tilføjer hhv. engagerende performance og imponerende rækkevidde, begge til en yderst konkurrencedygtig pris. XPOWER-modellen har en dobbeltmotorisk drivlinje, der leverer 435 hk og op til 600 Nm drejningsmoment. MG4 Extended Range, en velegnet langdistance EV, er i stand til at køre op til 520 km* på en enkelt opladning (WLTP). De to nye MG4 varianter lanceres begge til kr. 299.999, -.

Samtidig med at MG introducerer to nye varianter i MG4 familien, får hele MG4 familen en opdatering. For Nordic Edition betyder det nye 17” alufælge, bagrudevisker, one-pedal regenereringssystem og læderrat. Luxury varianten bliver i den nye generation forkælet med nye 18” alufælge, bagrudevisker og one-pedal regenereringssystem. Både Nordic Edition og Luxury modellen får en forbedret ladekurve, som lige skærer toppen af ladetiden for DC-ladning.

Rasmus Aagaard, COO hos MG Motor Danmark sagde: "Vi er overbeviste om, at de nye varianter til MG4-familien vil imponere elbilkøberne, præcis som deres forgængere. Begge nye modeller kombinerer trendy design, intelligent teknologi og praktiske hatchback-funktioner, hvilket tilføjer ekstra kraft og rækkevidde for dem, der søger efter ydeevne på længere distancer. Begge modeller viser, at en kompakt elbil kan være overkommelig, praktisk og en fantastisk køreoplevelse."

MG4 XPOWER, den mest kraftfulde MG-produktionsmodel nogensinde

Den nye XPOWER-model, der er i stand til at accelerere fra 0 til 100 km/t på 3,8 sekunder, har en dobbeltmotorisk drivlinje, der leverer 435 hk og et drejningsmoment på op til 600 Nm, hvilket positionerer den nyeste MG4-model sammen med de mest potente højt ydende hatchbacks på markedet. Fra kun kr. 299.999, - understreger den nye MG4 XPOWER virksomhedens vision, der giver forbrugerne en elbil med bemærkelsesværdig kraft og dynamik, alt sammen til en yderst konkurrencedygtig pris.

Bygget på MG4's Modular Scalable Platform (MSP), kommer XPOWER-modellen med en forbedret dobbeltmotoropsætning, der giver 320 kW og 435 hk fordelt til alle 4 hjul. Den elektriske kraft fordeles med 150 kW gennem forreste motor og med 170 kW via bageste motor. Denne konfiguration leverer ikke kun imponerende lineær ydeevne, men kan også prale af en imponerende teknologi til effektivt at styre kraften rundt i sving.

I den nye højt ydende MG4-model debuterer MG med deres Dynamic Cornering Control System, en elektronisk differentialespærre og Intelligent Motor Control. Dette muliggør fordeling af drejningsmomentet mellem alle fire hjul, hvilket forbedrer trækkraft og stabilitet på tværs af forskellige kørescenarier.

Affjedringsforbedringer er også blevet implementeret, herunder genkalibrerede fjedre og dæmpere, fastere krængningsstabilisatorer og skarpere styring. Dette øger den samlede affjedringsstivhed med op til 25 %, hvilket betyder, at MG4 XPOWER bygger oven på de roste handling-egenskaber for de nuværende MG4-modeller.

Den regenerative bremsesoftware er blevet finjusteret for at muliggøre kørsel med én pedal, når det er relevant. Med opgraderede, ventilerede skiver i alle hjørner og nye Bridgestone Turanza-dæk fremviser MG4 XPOWER forbedret bremseevne og greb, samtidig med at den bibeholder rulleeffektiviteten.

En ny launchcontrol-funktion understreger modellens performance evner, hvilket giver føreren mulighed for at opleve den fulde kraft af XPOWER ved at accelerere fra 0 til 100 km/t på bare 3,8 sekunder. Og samtidig opnår MG4 XPOWER en imponerende bremselængde ved 100 til 0 km/t på 33,9 meter, hvilket understreger bilens højt ydende egenskaber.

XPOWER modellens imponerende ydeevne, står i kontrast til dens underspillede udvendige designrevisioner. De udvendige ændringer består af ganske få designmæssige ændringer bestående af orange 'XPOWER' bremsekalibre, et sort tag (som samtidig bortfalder på 64 kWh Luxury modellen), 18'' alufælge, sort high-glossy trim langs siderne forneden sammen med en eksklusiv Racing Green-farvemulighed.

MG4 Extended Range, der rækker langt

Med en rækkevidde på op til 520 km på en enkelt opladning (ifølge WLTP) repræsenterer Extended Range-modellen en væsentlig milepæl som MGs første elbil, der opnår over 450 km (vi har ikke Comfort varianten i dk, derfor er vores længste på MG4 435 km og ZS EV 440 km) på en enkelt opladning. Den klarer opladning fra 10 % til 80 % på 38 minutter**.

Med et nyt 77 kWh batteri starter MG4 Electric Extended Range hatchback for bare kr. 299.999, - tilbyder den en udvidet rækkevidde til en konkurrencedygtig pris.

MG4s ry som en præstationsorienteret elbil understreges af den mere potente 180kw elektriske motor (245 hk), hvilket resulterer i en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 6,5 sekunder.

MSP-platformen med baghjulstræk sikrer MG4 Extended Range det rummelige interiør – og samtidig bevarer den alle funktionerne, bl.a. det rige infotainmentsystem og de omfattende førerassistent-teknologier, fra den eksisterende MG4 som standard. Den nye model har fået nydesignede større 18" alufælge og et tofarvet eksteriør i form af et sort tag, som giver et fedt udtryk til bilens udseende og komplementerer det modige og moderne design, alt imens den bevarer den imponerende komfort og dynamiske handling, der adskiller den prisvindende MG4 fra sine konkurrenter.

Tilgængelighed af de nye modeller i Danmark

• MG4 XPOWER kan bestilles fra midten af september.

• MG4 Extended Range kan bestilles fra midten af september.

Mere information er tilgængelig på vores hjemmeside: LINK

MG4 Electric serien

MG4

Nordic Editon

MG4 Luxury

MG4 Extended Range

MG4 XPOWER

Rækkevidde (WLTP)

350 km

435 km

520 km

385 km

Batteri- kapacitet

51 kWh

64 kWh

77 kWh

64 kWh

Pris (Kr.)

229.999

279.999

299.999

299.999

Noter

* MG4 Extended Range er i stand til at køre op til 520 km (kombineret kørsel) ifølge WLTP.

** Estimeret ladetid fra 10% – 80% på en DC-lader til min. 150 kW.

Emner


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Om MG

MGs historie går tilbage til 1924 og er det ikoniske britiske bilmærke, der er berømt for at bygge sporty, spændende og prisvenlige biler, som er sjove at køre. Fra den originale MG 14/28 Super Sports-bil, designet af den legendariske Cecil Kimber, til den fuldt elektriske MG4 Electric i dag, har MG altid været innovativ, radikal og sjov at køre!

I dag er MG et af de hurtigst voksende elbilmærker i Danmark, der tilbyder et bredt udvalg af praktiske og prisvenlige modeller. Designet i Marylebone, London, og fremstillet på avancerede fabrikker i flere lande, er nutidens MG'ere praktiske, rummelige, spækket med teknologi og perfekte til en moderne livsstil.

Alle nye MG'er er bygget med komponenter i verdensklasse og er understøttet af en omfattende 7-års fabriksgaranti.

For flere detaljer om MG eller for at finde din nærmeste forhandler, besøg www.mgmotors.dk

Kontakt

Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Direktør/CEO +45 3061 1161
Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR- & Event koordinator +45 3091 2544
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

MG Motor - Recharge yourself

MG har været forud for sin tid, lige siden bilproducenten begyndte i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation af kunder vælge en bil fra dette ikoniske mærke. Med et nyt design, elektriske drivlinjer og klar til fremtiden - MG gør elektrisk kørsel tilgængelig for alle.
Den eksisterende succes med den 100 % elektriske ZS EV samt EHS Plug-in Hybrid og annonceringen af flere bæredygtige bilmodeller hen over de næste par år viser med al tydelighed MG's helhjertede og dedikerede tilgang til elektrisk mobilitet. MG er designet med europæiske bilister for øje, og mærket tilbyder bæredygtige, smarte, funktionelle og attraktivt prissatte biler. MG udvikles i virksomhedens designafdelinger i Shanghai i samarbejde med vores avancerede designafdeling i London. MG produceres i Kina og fås allerede i en lang række europæiske lande
MGs modelprogram er enkelt med kun et par varianter pr. model. I stedet for en lang liste af ekstraudstyr, er modellerne som standard veludstyret. Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og med prøvekørsel og udlevering fra 6 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby og København. Besøg MG online på www.mgmotors.dk

MG Motor Danmark A/S
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark