Gå til indhold
MG4 Trophy Extended Range og XPower varianterne sættes ned med hhv. 35.000, - og 25.000, - kr.
MG4 Trophy Extended Range og XPower varianterne sættes ned med hhv. 35.000, - og 25.000, - kr.

Pressemeddelelse -

MG sænker prisen på udvalgte modeller

Fredericia, den 14. juni 2024 - MG er udover sin klassiske roadster kendt for et bredt udvalg af elektriske biler med et væld af udstyr som standard og fremragende ydeevne til konkurrencedygtige priser. Senest er mærket også nævnt i langt de fleste danske medier angående en varslet ny importtoldsats på kinesisk producerede elbiler, alt imens har den danske MG importør valgt at sætte priserne ned på udvalgte lagerbiler.

MG Danmark annoncerer en kampagne på MG4 Trophy Extended Range og XPower lagerbiler. Denne kampagne tilbyder bl.a. markedets billigste kilometerpris på strøm.

MG4 Electric er anerkendt for at være sikker, praktisk, sjov at køre og for at gøre e-mobilitet stadig mere tilgængelig med priser fra kr. 199.999, -.

Med MG4 Electric får kunden alt i sikkerhed, en lang liste af komfortudstyr og masser af elektrisk rækkevidde i Trophy Extended Range eller hestekræfter i XPower til en kundevenlig pris.

Og nu bliver prisen endnu mere attraktiv. Prisen for begge modeller lyder i dag på kr. 299.999, -. Fra på mandag sættes prisen på de to modeller ned med henholdsvis 35.000, - på Trophy Extended Range, NY pris 264.999, - og 25.000, - på XPower, NY pris 274.999, -.

Bilens fremragende køreegenskaber er et faktum uanset, om man vælger den lange rækkevidde i Trophy Extended Range eller præstationerne i XPower varianten.

MG4 Extended Range tilbyder en imponerende rækkevidde på 520 km på en enkelt opladning, hvilket giver en enestående pris på ca. 510, - kr. for hver km. Bilen er ideel til de danske bilkøbere, der gerne vil køre på strøm uden at gå på kompromis med praktikken på de længere køreture.

Den højtydende udgave, MG4 XPower er udstyret med 435 hk og accelererer fra 0 til 100 km/t på blot 3,8 sekunder. XPower-modellen kombinerer kraft og præcision, hvilket gør den yderst attraktiv for bilentusiaster, der ønsker en elektrisk bil uden at gå på kompromis med køreglæde og præstationer.

Med denne kampagne cementerer MG sin position som aktuel aktør inden for elektrisk mobilitet i Danmark.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Om MG

MGs historie går tilbage til 1924 og er det ikoniske britiske bilmærke, der er berømt for at bygge sporty, spændende og prisvenlige biler, som er sjove at køre. Fra den originale MG 14/28 Super Sports-bil, designet af den legendariske Cecil Kimber, til den fuldt elektriske MG4 Electric i dag, har MG altid været innovativ, radikal og sjov at køre!

I dag er MG et af de hurtigst voksende elbilmærker i Danmark, der tilbyder et bredt udvalg af praktiske og prisvenlige modeller. Designet i Marylebone, London, og fremstillet på avancerede fabrikker i flere lande, er nutidens MG'ere praktiske, rummelige, spækket med teknologi og perfekte til en moderne livsstil.

Alle nye MG'er er bygget med komponenter i verdensklasse og er understøttet af en omfattende 7-års fabriksgaranti.

For flere detaljer om MG eller for at finde din nærmeste forhandler, besøg www.mgmotors.dk

Kontakt

Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Direktør/CEO +45 3061 1161
Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR- & Event koordinator +45 3091 2544
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

MG Motor - Recharge yourself

MG har været forud for sin tid, lige siden bilproducenten begyndte i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation af kunder vælge en bil fra dette ikoniske mærke. Med et nyt design, elektriske drivlinjer og klar til fremtiden - MG gør elektrisk kørsel tilgængelig for alle.
Den eksisterende succes med den 100 % elektriske ZS EV samt EHS Plug-in Hybrid og annonceringen af flere bæredygtige bilmodeller hen over de næste par år viser med al tydelighed MG's helhjertede og dedikerede tilgang til elektrisk mobilitet. MG er designet med europæiske bilister for øje, og mærket tilbyder bæredygtige, smarte, funktionelle og attraktivt prissatte biler. MG udvikles i virksomhedens designafdelinger i Shanghai i samarbejde med vores avancerede designafdeling i London. MG produceres i Kina og fås allerede i en lang række europæiske lande
MGs modelprogram er enkelt med kun et par varianter pr. model. I stedet for en lang liste af ekstraudstyr, er modellerne som standard veludstyret. Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og med prøvekørsel og udlevering fra 7 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby, Ishøj og København. Besøg MG online på www.mgmotors.dk

MG Motor Danmark A/S

Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark