Gå til indhold
MG bekræfter Cybersters elektriske ydeevne, kraft og rækkevidde på Geneve Motor Show 2024
MG bekræfter Cybersters elektriske ydeevne, kraft og rækkevidde på Geneve Motor Show 2024

Pressemeddelelse -

MG på Geneve Motor Show 2024

Fredericia, den 7. februar 2024 – MG bekræfter sin deltagelse på Geneve Motor Show 2024, hvor den spændende nye to-sæders fuldt elektriske roadster, Cyberster får en helt særlig plads på MGs stand# 4251 i hal 4, når dørene åbnes for pressen den 26. februar - og for offentligheden den 28. februar til den 3. marts 2024. Her annoncerer MG for første gang den bemærkelsesværdige farvepallette til den fuldt elektriske roadster. Samtidig vil mærket bekræfte cabrioletens elektriske ydeevne, kraft og rækkevidde.

Med inspiration fra mærkets arv kombinerer Cybersters modige stil moderne design med karakteristiske detaljer, der refererer til MGs rødder som producent af spændende, engagerende sportsvogne. Præsentationen på MGs stand i Geneve, giver messens besøgende mulighed for at se nærmere på bilens skelsættende interiør og eksteriør forud for lanceringen af den dramatiske, to-personers cabriolet senere i år i forbindelse med markeringen af mærkets 100-års jubilæum.

Cybersters karakteristiske designdetaljer er visualiseret af MGs London-baserede designteam ledet af Carl Gotham. Det dramatiske design inkluderer en karakteristisk lav signaturfront og buede lænker i bag samt betagende nye funktioner, herunder saksedøre og Kammback-bagende.

Aiden He, administrerende direktør for MG Motor Nordic og Benelux, udtaler: “Vi er spændte på at vende tilbage til den internationale bilmesse i Geneve og tilmed med MGs nye flagskib, Cyberster, der markerer MGs længe ventede tilbagevenden til sportsvognsproduktion, og vi er klar til at dele, hvordan den spændende fremtid ser ud med bl.a. denne højtydende, teknologisk avancerede EV. Herudover er der verdenspræmiere på en helt ny model i mini-segmentet. Begge modeller repræsenterer på hver deres måde, MGs ønske om at skabe elektrificerede bilmodeller, der engagerer og vækker glæde.”

En verdenspræmiere fra MG

Udover at afsløre Cyberster, vender MG tilbage til Geneve med intet mindre end en verdensdebut på deres nye MG3 hybrid. Dette bliver MGs nye model i det vigtige mini-segment. MG3 Hybrid erstatter benzinmodellen, som allerede er veletableret på mærkets britiske hjemmemarked.

MG3 sætter nye standarder i det altafgørende mini-segment med MGs hybridsystem, som leverer en klasseledende kombination af effektivitet, ydeevne og evnen til nul-emissionskørsel.

Den nye MG3 understreger MGs dedikation til at tilbyde kunderne et generøst niveau af førerassistance og komfortfeatures som standard, såsom nye dobbeltskærme og et bredt udvalg af opkoblede tjenester.

Aiden He, MG Motor Nordic og Benelux, udtaler: "MG3 er klar til at levere en enestående blanding af ydeevne, økonomi, raffinement og teknologi til en hybrid B-segment hatchback. Vi er overbeviste om, at det vil være en meget stærk udfordrer på et marked, hvor kunderne kræver både fremragende værdi og praktik."

På MGs stand vil man også kunne opleve MG7 – en mellem-stor fastback sedan med enten en 2,0 eller 1,5 liters turbo-benzinmotor, som ikke er tiltænkt det europæiske marked, men som repræsenterer MGs ambitioner om et bredt model line-up til det globale marked.

Som om det ikke er nok, bliver der forventeligt også plads til et par overraskelser.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Om MG

MGs historie går tilbage til 1924 og er det ikoniske britiske bilmærke, der er berømt for at bygge sporty, spændende og prisvenlige biler, som er sjove at køre. Fra den originale MG 14/28 Super Sports-bil, designet af den legendariske Cecil Kimber, til den fuldt elektriske MG4 Electric i dag, har MG altid været innovativ, radikal og sjov at køre!

I dag er MG et af de hurtigst voksende elbilmærker i Danmark, der tilbyder et bredt udvalg af praktiske og prisvenlige modeller. Designet i Marylebone, London, og fremstillet på avancerede fabrikker i flere lande, er nutidens MG'ere praktiske, rummelige, spækket med teknologi og perfekte til en moderne livsstil.

Alle nye MG'er er bygget med komponenter i verdensklasse og er understøttet af en omfattende 7-års fabriksgaranti.

For flere detaljer om MG eller for at finde din nærmeste forhandler, besøg www.mgmotors.dk

Kontakt

Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Direktør/CEO +45 3061 1161
Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR- & Event koordinator +45 3091 2544
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

MG Motor - Recharge yourself

MG har været forud for sin tid, lige siden bilproducenten begyndte i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation af kunder vælge en bil fra dette ikoniske mærke. Med et nyt design, elektriske drivlinjer og klar til fremtiden - MG gør elektrisk kørsel tilgængelig for alle.
Den eksisterende succes med den 100 % elektriske ZS EV samt EHS Plug-in Hybrid og annonceringen af flere bæredygtige bilmodeller hen over de næste par år viser med al tydelighed MG's helhjertede og dedikerede tilgang til elektrisk mobilitet. MG er designet med europæiske bilister for øje, og mærket tilbyder bæredygtige, smarte, funktionelle og attraktivt prissatte biler. MG udvikles i virksomhedens designafdelinger i Shanghai i samarbejde med vores avancerede designafdeling i London. MG produceres i Kina og fås allerede i en lang række europæiske lande
MGs modelprogram er enkelt med kun et par varianter pr. model. I stedet for en lang liste af ekstraudstyr, er modellerne som standard veludstyret. Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og med prøvekørsel og udlevering fra 6 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby og København. Besøg MG online på www.mgmotors.dk

MG Motor Danmark A/S
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark