Gå til indhold
Den dobbeltmotorede MG Cyberster vil levere en ydelse på 544 hk, som accelerer fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder
Den dobbeltmotorede MG Cyberster vil levere en ydelse på 544 hk, som accelerer fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder

Pressemeddelelse -

MG har et spændende program på Geneve Motor Show 2024

Fredericia, den 26. februar 2024 – Ud over den globale debut af den helt nye MG3 Hybrid+, tilbyder MG meget mere på Geneve Motor Show 2024.

I dag afslører MG nye detaljer om sin længe ventede Cyberster cabriolet på Geneve Show. Den dramatiske EV's overordnede kraft- og ydeevne samt den imponerende farvepalette bekræftes for første gang.

Med dens dobbelte elektriske motor og firehjulstræk bekræfter Cyberster sin status som den hurtigst accelererende og mest kraftfulde produktionsbil, der har båret det ikoniske MG-mærke.

Bilen får en acceleration fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder. Effekten er 544 hk (400 kW) med et maksimalt drejningsmoment på 725 Nm.

Den enkeltmotorede Cyberster vil levere en ydelse på 340 hk (250 kW) med det maksimale tilgængelige drejningsmoment bekræftet ved 475 Nm. Accelerationen fra 0-100 km/t bliver 5,2 sekunder.

Cybersters bemærkelsesværdige styling vil blive yderligere imponerende med et stemningsfuldt udvalg af farver og finish. Den dynamiske røde lanceringsfarve vil få selskab af New English White og to metalliske farvevalg, Camden Grey og Cosmic Silver. En dramatisk Inca Yellow vil herudover blive tilbudt som en premium mulighed. Tagets farve kan vælges i enten sort eller rødt.

På MGs imponerende stand får Cyberster selskab af MG4 Electric XPOWER samt to modeller fra virksomhedens internationale portefølje, fastback MG7 sedan og den fuldt elektriske MG9 EV i både sedan og coupe udgave.

Begge modeller understreger MGs brede line-up og globale appel samt virksomhedens evne til at tilbyde kunderne et omfattende udvalg af modeller lige fra den nye MG3 hybrid supermini til en luksuriøs og rummelig MPV som MG9 EV.

På et separat område af MG-standen, vil der for første gang i Europa være mulighed for at opleve de førsteklasses og teknologisk banebrydende SUV'er og sedaner fra MG IM, inklusive den globale debut af IM L6.

MG IM modellerne skal efter planen være tilgængelige i Europa i 2025, og er defineret af en klar forpligtelse til brugen af avanceret teknologi inden for køreassistance og sikkerhed, intelligente og opkoblede tjenester samt førende EV-drivlinjer.

Med en acceleration fra 0-100 km/t på under 3 sekunder, er den helt nye fuldt elektriske IM L6 klar til at kombinere betagende præstationer med en enestående rækkevidde over hhv. 600 og 800 kilometer i to forskellige specifikationer. *

Den helt nye MG3 Hybrid+ og IM L6 vil blive afsløret på Geneve Show kl. 10:30 CET, mandag den 26. februar. MG Stand nummer 4251, Hal 4.

*Projected range of IM L6 saloon is based on WLTP around 800 km+ (Solid State Battery) and 600km+ (Lithium-ion Battery).

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Om MG

MGs historie går tilbage til 1924 og er det ikoniske britiske bilmærke, der er berømt for at bygge sporty, spændende og prisvenlige biler, som er sjove at køre. Fra den originale MG 14/28 Super Sports-bil, designet af den legendariske Cecil Kimber, til den fuldt elektriske MG4 Electric i dag, har MG altid været innovativ, radikal og sjov at køre!

I dag er MG et af de hurtigst voksende elbilmærker i Danmark, der tilbyder et bredt udvalg af praktiske og prisvenlige modeller. Designet i Marylebone, London, og fremstillet på avancerede fabrikker i flere lande, er nutidens MG'ere praktiske, rummelige, spækket med teknologi og perfekte til en moderne livsstil.

Alle nye MG'er er bygget med komponenter i verdensklasse og er understøttet af en omfattende 7-års fabriksgaranti.

For flere detaljer om MG eller for at finde din nærmeste forhandler, besøg www.mgmotors.dk

Kontakt

Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Direktør/CEO +45 3061 1161
Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR- & Event koordinator +45 3091 2544
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

MG Motor - Recharge yourself

MG har været forud for sin tid, lige siden bilproducenten begyndte i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation af kunder vælge en bil fra dette ikoniske mærke. Med et nyt design, elektriske drivlinjer og klar til fremtiden - MG gør elektrisk kørsel tilgængelig for alle.
Den eksisterende succes med den 100 % elektriske ZS EV samt EHS Plug-in Hybrid og annonceringen af flere bæredygtige bilmodeller hen over de næste par år viser med al tydelighed MG's helhjertede og dedikerede tilgang til elektrisk mobilitet. MG er designet med europæiske bilister for øje, og mærket tilbyder bæredygtige, smarte, funktionelle og attraktivt prissatte biler. MG udvikles i virksomhedens designafdelinger i Shanghai i samarbejde med vores avancerede designafdeling i London. MG produceres i Kina og fås allerede i en lang række europæiske lande
MGs modelprogram er enkelt med kun et par varianter pr. model. I stedet for en lang liste af ekstraudstyr, er modellerne som standard veludstyret. Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og med prøvekørsel og udlevering fra 6 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby og København. Besøg MG online på www.mgmotors.dk

MG Motor Danmark A/S
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark