Gå til indhold
Første gang man kan opleve Cyberster i aktion, bliver på den ikoniske hill climb
Første gang man kan opleve Cyberster i aktion, bliver på den ikoniske hill climb

Pressemeddelelse -

MG CYBERSTER FÅR VERDENSDEBUT PÅ GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED

Fredericia, den 22. juni 2023 - MG Motor har bekræftet, at deres revolutionerende nye Cyberster-sportsvogn vil få sin offentlige debut på Goodwood Festival of Speed 2023, og at EV-roadsteren vil understrege sine performanceevner ved at påtage sig udfordringen på den ikoniske hill climb under hele festivalen.

Den dramatiske, to-personers cabriolet bliver udstillet på MG's stand, hvilket giver festivalgæsterne mulighed for at se nærmere på bilens skelsættende interiør og eksteriør. Mens endnu en Cyberster vil blive stationeret i First Glance-folden. Herfra vil den to gange dagligt under hele festivalen indtage bakken.

Aiden He, administrerende direktør for MG Motor Nordic og Benelux, udtaler: “Vi er spændte på at vende tilbage til den klassiske ”Festival of Speed” og tilmed med en global debut. Cyberster markerer MG's længe ventede tilbagevenden til sportsvognsproduktion, og vi er klar til at dele, hvordan den spændende fremtid ser ud med denne højtydende, teknologisk avancerede EV. Yderligere to debuter er planlagt, som begge viser MG's ønske om at skabe elbiler, der vil engagere og vække køreglæde.”

Nuværende Hertug af Richmond og ejer af Goodwood sagde: “Vi er meget glade for, at MG Motor vender tilbage til Goodwood denne sommer og beærede over, at de har valgt Festival of Speed til at være vært for den globale debut for MG Cyberster. Med en så rig historie mellem Goodwood og MG og forud for mærkets 100-års jubilæum i 2024, er jeg begejstret for, at MG vil være så stor en del af festivalen i år.”

Med inspiration fra virksomhedens arv kombinerer Cybersters modige stil moderne design med karakteristiske detaljer, der refererer til MG’s rødder som producent af spændende, engagerende sportsvogne.

De karakteristiske designdetaljer – visualiseret af virksomhedens London-baserede designteam ledet af Carl Gotham – inkluderer en karakteristisk lav signaturfront og buede lænker i bag samt betagende nye funktioner, herunder saksedøre og Kammback-bagende.

Flere performancedebuter fra MG

Udover at afsløre Cyberster, vender MG tilbage til Goodwood med yderligere to elbiler, som begge dukker op i First Glance-folden.

Alle detaljer bliver afsløret inden længe, men det er bekræftet, at en dramatisk britisk designet prototype med kodenavnet EX4 deltager på Goodwood. MG vil også introducere endnu en sportslig elbil, som kommer til salg i sensommeren 2023.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Om MG

MGs historie går tilbage til 1924 og er det ikoniske britiske bilmærke, der er berømt for at bygge sporty, spændende og prisvenlige biler, som er sjove at køre. Fra den originale MG 14/28 Super Sports-bil, designet af den legendariske Cecil Kimber, til den fuldt elektriske MG4 Electric i dag, har MG altid været innovativ, radikal og sjov!

I dag er MG et af de hurtigst voksende elbilmærker i Danmark, der tilbyder et udvalg af fem biler af praktiske og prisbillige hatchbacks, SW'er og SUV'er. Designet i Marylebone, London, og fremstillet på avancerede fabrikker i flere lande, er nutidens MG'ere praktiske, rummelige, spækket med teknologi og perfekte til en moderne livsstil.

Alle nye MG'er er bygget med komponenter i verdensklasse og er understøttet af en omfattende 7-års fabriksgaranti.

Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og et nationalt netværk af 6 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby og København. For flere detaljer om MG eller for at finde din nærmeste forhandler, besøg www.mgmotors.dk

Kontakt

Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Direktør/COO +45 3061 1161
Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR- & Event koordinator +45 3091 2544

MG Motor - Recharge yourself

MG har været forud for sin tid, lige siden bilproducenten begyndte i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation af kunder vælge en bil fra dette ikoniske mærke. Med et nyt design, elektriske drivlinjer og klar til fremtiden - MG gør elektrisk kørsel tilgængelig for alle.
Den eksisterende succes med den 100 % elektriske ZS EV samt EHS Plug-in Hybrid og annonceringen af flere bæredygtige bilmodeller hen over de næste par år viser med al tydelighed MG's helhjertede og dedikerede tilgang til elektrisk mobilitet. MG er designet med europæiske bilister for øje, og mærket tilbyder bæredygtige, smarte, funktionelle og attraktivt prissatte biler. MG udvikles i virksomhedens designafdelinger i Shanghai i samarbejde med vores avancerede designafdeling i London. MG produceres i Kina og fås allerede i en lang række europæiske lande
MGs modelprogram er enkelt med kun et par varianter pr. model. I stedet for en lang liste af ekstraudstyr, er modellerne som standard veludstyret. Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og med prøvekørsel og udlevering fra 6 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby og København. Besøg MG online på www.mgmotors.dk

MG Motor Danmark A/S
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark