Gå til indhold
MG Cyberster markerer sin længe ventede tilbagevenden til sportsvognsproduktion
MG Cyberster markerer sin længe ventede tilbagevenden til sportsvognsproduktion

Pressemeddelelse -

MG bekræfter premiere til Cyberster på IAA i München

Fredericia, den 29. August 2023 - MG har bekræftet, at den spændende nye to-sæders elektriske roadster, Cyberster får officiel europæisk debut på IAA Mobility 2023 i München Exhibition Centre, når denne slår dørene op for pressen den 4. september - og for offentligheden den 5. - 10. september 2023.

Den bemærkelsesværdige Cyberster bliver hero-car på MGs stand i hal B2 på stand E23 – og kommer til at sætte trumf på MGs tilstedeværelse i München. Den får selskab af den helt nye MG4 Electric XPOWER, som er den seneste tilføjelse til den multi-prisvindende MG4 Electric-serie. MG4 XPower er den mest kraftfulde produktionsbil fra MG til dato. Og sammen med MG MARVEL R Electric performance bliver det et imponerende og yderst sporty MG line-up.

Alle tre MG-modeller understreger MGs ønske om at designe og konstruere spændende performance elbiler med fed stil og førende teknologi.

Jan Oehmicke, Vice President DACH for MG Motor Europe, udtaler: "Vi ser frem til at byde alle velkommen til MG-standen, hvor de får muligheden for at se tre af vores mest præstationsfokuserede og spændende fuldt elektriske modeller. IAA Mobility 2023 er en ideel platform for os til at præsentere det relancerede MG mærke samt give et indblik i MGs spændende fremtid, som byder på biler som Cyberster, der lanceres i Europa i sommeren 2024."

EU-debut for MG Cyberster

Den største nyhed fra MG ved et af verdens mest prestigefyldte mobilitetsbegivenheder, IAA er Cyberster. Den nye roadster markerer en længe ventet tilbagevenden til sportsvognsproduktion fra MG, bedst som mærket påbegynder fejringen af et helt århundrede, og markerer virksomhedens 100-års jubilæum. Cyberster kombinerer mærkets ikoniske arv med et slående, moderne designsprog og en sofistikeret EV-drivlinje.

Det andet trækplaster, MG4 Electric XPOWER, er lige på trapperne, og forventes lanceret i Europa hen over den næste månedstid. Der er tale om tilføjelsen af en spektakulær, rendyrket model til den succesrige MG4 Electric-serie. Den genererer 320 kW (435 hk) og imponerer med en dobbeltmotorisk drivlinje og firehjulstræk.

Livsstils-SUV'en, MG MARVEL R Electric, er ligeledes sporty. Med tre motorer og firehjulstræk demonstrerer den ligesom de to helt nye modeller den dynamiske side af elektrisk mobilitet.

MG Motor udstiller på IAA Mobility 2023 i München som et af de hurtigst voksende bilmærker i Europa, med et salg på over 100.000 enheder i første halvår af 2023.

Emner

Kategorier


Alle ovenstående tekniske data og priser er gældende på tidspunktet for udgivelsen af pressemeddelelsen – og kan blive ændret. Specifikationer og funktioner nævnt i denne pressemeddelelse kan variere afhængigt af land/region.

Om MG

MGs historie går tilbage til 1924 og er det ikoniske britiske bilmærke, der er berømt for at bygge sporty, spændende og prisvenlige biler, som er sjove at køre. Fra den originale MG 14/28 Super Sports-bil, designet af den legendariske Cecil Kimber, til den fuldt elektriske MG4 Electric i dag, har MG altid været innovativ, radikal og sjov at køre!

I dag er MG et af de hurtigst voksende elbilmærker i Danmark, der tilbyder et bredt udvalg af praktiske og prisvenlige modeller. Designet i Marylebone, London, og fremstillet på avancerede fabrikker i flere lande, er nutidens MG'ere praktiske, rummelige, spækket med teknologi og perfekte til en moderne livsstil.

Alle nye MG'er er bygget med komponenter i verdensklasse og er understøttet af en omfattende 7-års fabriksgaranti.

For flere detaljer om MG eller for at finde din nærmeste forhandler, besøg www.mgmotors.dk

Kontakt

Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Direktør/CEO +45 3061 1161
Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR- & Event koordinator +45 3091 2544
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

MG Motor - Recharge yourself

MG har været forud for sin tid, lige siden bilproducenten begyndte i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation af kunder vælge en bil fra dette ikoniske mærke. Med et nyt design, elektriske drivlinjer og klar til fremtiden - MG gør elektrisk kørsel tilgængelig for alle.
Den eksisterende succes med den 100 % elektriske ZS EV samt EHS Plug-in Hybrid og annonceringen af flere bæredygtige bilmodeller hen over de næste par år viser med al tydelighed MG's helhjertede og dedikerede tilgang til elektrisk mobilitet. MG er designet med europæiske bilister for øje, og mærket tilbyder bæredygtige, smarte, funktionelle og attraktivt prissatte biler. MG udvikles i virksomhedens designafdelinger i Shanghai i samarbejde med vores avancerede designafdeling i London. MG produceres i Kina og fås allerede i en lang række europæiske lande
MGs modelprogram er enkelt med kun et par varianter pr. model. I stedet for en lang liste af ekstraudstyr, er modellerne som standard veludstyret. Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og med prøvekørsel og udlevering fra 6 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby og København. Besøg MG online på www.mgmotors.dk

MG Motor Danmark A/S
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark