Gå til indhold
Der var tæt løb i toppen, da de danske motorjournalister skulle kåre Årets Bil i Danmark 2023
Der var tæt løb i toppen, da de danske motorjournalister skulle kåre Årets Bil i Danmark 2023

Nyhed -

Det blev til en flot 2. plads til MG4 ved kåringen af Årets Bil i Danmark 2023

Fredericia, den 1. december 2022 - Den nye fuldt elektriske MG4 var med helt i top blandt de 7 finalister ved kåringen af ”Årets Bil i Danmark 2023”. Blot et enkelt point skilte den helt nye elektriske MG4 fra vinderen, VW ID. Buzz, da en jury bestående af 20 danske motorjournalister onsdag den 30. november kårede Årets Bil i Danmark 2023 ved et officielt arrangement afholdt på Haaning Collection i Bagsværd.

Titlen som ”Årets Bil i Danmark” er blevet uddelt hvert år siden 1969. Det en prestigefuld titel, idet kun de bedste af de bedste nye biler på markedet er nomineret. Og dette års finalefelt var ingen undtagelse, hvilket den tætte pointlighed bevidner. ID. Buzz vandt, som nævnt, med 119 point - et mulehår foran MG4 med 118 point. Det er første gang i kåringens historie, at pointtallene i toppen er så tæt, så der var spænding til sidste pointafgivelse.

De øvrige finalister i kåringen: Nummer tre: Renault Megane E-Tech, nummer fire: Nissan Ariya, fem: BMW i4, seks: Toyota BZ4X og sidst i finalefeltet: Toyota Aygo X.

Finalefeltet med MG4, som en af favoritterne, blev afsløret tilbage i oktober måned, hvor de i alt 19 nye biler nomineret til titlen, blev brudt ned til 7 finalister ved en indledende testkørsel på Jyllands ringen.

Med sin størrelse, pris og liste af udstyr, passer MG4 godt ind i det danske marked. Og den fik med indtil flere førstepladser hos juryens medlemmer, anerkendelse for i høj grad at levere "value for money" samt sportslig engagerende kørsel.

”MG4 er en moderne elbil med fornuftig rækkevidde, mulighed for hurtig opladning, god plads og masser af udstyr. Køreegenskaberne er gode med fin balance mellem komfort og underholdende dynamik. At du kan få så meget elbil for 284.999 kr. er ganske enkelt imponerende, og sammen med mærkets 7 års garanti har den potentiale til at blive et hit blandt de danske familier”, fortæller jurymedlem Thomas Saks, der havde MG4 på en førsteplads i sin vurdering.

Jurymedlem, Niels Friis fra Ekstrabladet supplerer, "Min favorit i et skarpt finalefelt var MG4, fordi den til en pris, som gør den tilgængelig og et attraktiv for et større publikum tilbyder både meget udstyr og sjove køreegenskaber".

Presseansvarlig hos MG Motor Danmark, Lene Mejdal Iversen udtaler, ”Jeg er meget stolt over, at den nye MG4 opnår så stor anerkendelse i Årets Bil i Danmark 2023. Den har allerede vundet flere journalisters hjerter, og den kommer også til at vinde hos mange af de danske bilkøbere”.

MG4 fås indtil videre i to udstyrsvarianter – en Nordic Edition med en batteripakke på 51 kWh og en rækkevidde op til 350 km til kr. 249.999, - samt en Luxury variant med en batteripakke på 64 kWh og 435 km rækkevidde til kr. 284.999, -. Se alle specifikationerne her

Den nye MG4 er med sin avancerede teknologi og den helt nye elektrisk dedikerede platform en overbevisende eksponent for MGs fremtidige elbiler, som ligeledes vil blive bygget på MGs nye platform. Dertil kommer, at den attraktive pris på den nye MG4 gør det muligt for en ny og bredere målgruppe at blive elbilist.

Lanceringen af den nye MG4 styrker koncernens mission om at gøre elektrisk mobilitet tilgængelig for bilister, som er ungdommelige og klar til en ny elektrisk livsstil. Den vil skabe røre i elbilsegmentet. Ikke kun på grund af den attraktive pris og imponerende 7 års garanti, men også på grund af det omfattende standardudstyr og engagerende køreegenskaber.

Emner

Kategorier

Kontakt

Rasmus Aagaard

Rasmus Aagaard

Pressekontakt Direktør/CEO +45 3061 1161
Lene Mejdal Iversen

Lene Mejdal Iversen

Pressekontakt PR- & Event koordinator +45 3091 2544
For alle øvrige henvendelser

For alle øvrige henvendelser

Pressekontakt

MG Motor - Recharge yourself

MG har været forud for sin tid, lige siden bilproducenten begyndte i Morris Garages i 1924. Nu kan en ny generation af kunder vælge en bil fra dette ikoniske mærke. Med et nyt design, elektriske drivlinjer og klar til fremtiden - MG gør elektrisk kørsel tilgængelig for alle.
Den eksisterende succes med den 100 % elektriske ZS EV samt EHS Plug-in Hybrid og annonceringen af flere bæredygtige bilmodeller hen over de næste par år viser med al tydelighed MG's helhjertede og dedikerede tilgang til elektrisk mobilitet. MG er designet med europæiske bilister for øje, og mærket tilbyder bæredygtige, smarte, funktionelle og attraktivt prissatte biler. MG udvikles i virksomhedens designafdelinger i Shanghai i samarbejde med vores avancerede designafdeling i London. MG produceres i Kina og fås allerede i en lang række europæiske lande
MGs modelprogram er enkelt med kun et par varianter pr. model. I stedet for en lang liste af ekstraudstyr, er modellerne som standard veludstyret. Relanceringen af MG i Danmark er baseret på online salg og med prøvekørsel og udlevering fra 6 MG Brand Stores i hhv. Aalborg, Viby, Odense, Roskilde, Valby og København. Besøg MG online på www.mgmotors.dk

MG Motor Danmark A/S
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Danmark